Home  »  Брандове  »  Decorex
Decorex

СТРОИТЕЛСТВОТО И РЕМОНТЪТ ВЕЧЕ НЕ СА ПРОБЛЕМ!

DECOREX е собствена търговска марка на „Валерий С&М Груп” АД. Широката гама на асортимента,  качеството на предлаганите продукти и отличния баланс качество-цена отговарят на потребителските изисквания. Тези бързо разпознаваеми характеристики  успешно  наложиха  марката DECOREX на българския пазар.

DECOREX включва пълна гама от:

  • Зидарски инструменти и машини
  • Измервателни инструменти-механични, дигитални и електронни
  • Пистолети за пяна и консумативи
  • Лични предпазни средства за дома, градината, строежа, производството и медицината
  • Ленти за изполация, двойно залепващим опаковъчни и много други
  • Мрежи и найлони- покривни и предпазни

Инструментите са съобразени с последните европейските стандарти, проектирани са с  ергономичен дизайн и са произведени от висококачествена неръждаема стомана. Спазени са всички законови изисквания, касаещи опаковането на продуктите - посочени са име, код и баркод  на продукта, производител и  вносител .

Предпазните средства са придружени с всички документи съгласно директива 89686/EEC – Наредба за съществуващи изискавания  и оценяване на съответствието на личните  предпазни средства – CE сертификати , инструкция за употреба , декларация за съответствие и CE маркировка .

С инструментите  DECOREX улесняваме работата на нашите клиенти, защото за всяка дейност им предлагаме гарантирано качествен, надежден и удобен за работа инструмент.

Кликнете на логото, за да разгледайте официалната уеб страница на бранд DECOREX

Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам