Актуално

Секундно лепило 3 гр. DECOREX

Секундно лепило Decorex-нов продукт с марка Decorex от Валерий СиМ Груп АД.За лепене на изделия от различни материали като метал, дърво, керамика, кожа, имитация на кожа, каучук, картон и пластмаса. Не се  стича и не капе. Идеално за работа върху вертикални повърхности. Корекция на елементите се допускат през първите 10 секунди. Може да се  използва върху порести материали.  Не е подходящо за лепене на полиетилен, полипропилен, PTFE.

Ново от Валерий СиМ Груп АД:

Универсалното секундно лепило DECOREX се използва за лепене на изделия от различни материали като метал, дърво, керамика, кожа, имитация на кожа, каучук, картон и пластмаса. Не се  стича и не капе. Идеално за работа върху вертикални повърхности. Корекция на елементите се допускат през първите 10 секунди. Може да се  използва върху порести материали.

Не е подходящо за лепене на полиетилен, полипропилен , PTFE.

Технически данни:

- Основа - цианоакрилат

- Физическо състояние – бистра течност

- Цвят - безцветен

- Плътност - 0.989 +/- 0,01 g/cm3

- Точка на запалване  > 85 °С

- Температура при нанасяне : +5°C до +30°C

Области на приложение:

- Керамика

- Пластмаса

- Кожа

- Дърво

- Стъкло

- Картон

- Метал

- Гума

Ново моментно-секундно лепило Decorex, подходящо за  - Керамика - Пластмаса - Кожа - Дърво - Стъкло - Картон - Метал - Гума
Моментното лепило Decorex е с отлични залепващи качества и е подходящи за разнообразни повърхности- гума, стъкло, керамика, кожа, пластмаса и други. Залепва мигновено.
Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам