Home  »  Брандове  »  KLAUS
KLAUS

Брандът KLAUS стартира през 2009г. Ефективното навлизане на пазара стана възможно благодарение на широка гама от артикули, която в последствие вече е разширена до: енергоспестяващи лампи, прожектори, рефлекторни лампи, къмпинг лампи. От скоро гамата включва много от най-модерните и енергоефективни LED продукти. Те покачват нивото на енергийна ефективност и използването на нови технологии в ежедневието до съвсем ново ниво.


Led лампите KLAUS са изработени според най-новите технологии и се характеризират с:

- дълъг живот - над 35 000 часа;

- ниска консумация на електричество - икономия до 80% в сравнение с нажежаема жичка;

- трудно чупливи са;

- предпазват околната среда.

Led лампите KLAUS са различни размери и цокли - Е27, Е14, GU10. Силата на светлината е от 165 до 810 лумена, а цветът на светлината 3000 - 65000 келвина.

Led лампите KLAUS са подходящи за декорация и осветление в хотели, офиси, дома и градината.

KLAUS предлага и серия Led панели за вграждане. Тънки са едва 25 мм., което ги прави идеални за монтиране в по-плитки тавани и стени. Подходящи са както за домашно, така и за офис осветление. Предоставят много по-голяма функционалност от останалите лампи, благодарение на меката светлина, която не дразни очите. Добрата светлинна пропускливост на материалите позволява равномерно разнасяне на светлината и голям ъгъл на осветеност.


ПРОДУКТИ С МАРКА KLAUS МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ОНЛАЙН Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам