Home  »  Брандове  »  PREMIUM
PREMIUM

Собствен супер бранд PREMIUM

След анализ на пазарните потребности и в резултат на високоефективно сътрудничество с водещи специалисти в сферата на проектирането и производството на електроинструменти, през 2013 год. „Валерий С&М Груп” АД представи на пазара своя сертифициран Супер бранд PREMIUM.

Продуктовата група на електроинструментите е сред  най-продаваните артикули.  Изграждайки търговската история на електроинструментите в дружеството, екипът на Валерий СиМ Груп АД със самочувствие предложи на пазара собствен Супер бранд- PREMIUM.

Наред с познатите електрически ударопробивни, шлайфащи, шлифовъчни и дървообработващи машини, помпи и градинска техника, PREMIUM представя уникален мултифункционален уред и серия от литиево-йонни акумулаторни инструменти- икономични, дълготрайни и с високо ефективни технологични параметри.

Освен с електроинструменти, PREMIUM ще задоволи и най-прецизния потребител с разнообразие от ръчни инструменти, аксесоари и консумативи.

Асортиментът на Супер бранд PREMIUM е предназначен както за професионалния, така и за хоби сектора. Търговският цикъл се затваря с предлагане на рекламни стелажи PREMIUM и надеждно следпродажбено обслужване във фирмените сервизи и в оторизирани сервизи в цялата страна.

Продуктов стелаж с машини , инструменти и консумативи  премиум. градинска техниак и аксесоари премиум. крепеж и обков премиум. хоби инструменти и хоби машини за всеки домашен майстор

Premium е регистрирана търговска марка на Валерий СиМ Груп АД. Компанията притежава още няколко търговски марки.PREMIUM продуктова линия се разширява и се подобрява според потребителските изисквания и технологичното развитие.

PREMIUM разполага с всички необходими сертификати за съответствтие, издадени от нотифицирани европейски органи, ЕО декларации за съответсвтие и гаранции за качество.

Разгледайте официалната уеб страница на бранд PREMIUM

В продуктов каталог Premium ще намерите широка гама от електро и бензинови инструменти, акумулаторна серия машини, ръчни и авто инструменти, крепеж и обков, градинска техника и аксесоари, лични предпазни средства и стоки за бита. Последно издание на каталог премиум 2017 от Валерий СиМ Груп АД.

 

 

Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам