Home  »  Брандове  »  Permium HD
Permium HD

 

25 години водеща цел в търговската политика на Валерий СиМ Груп е удовлетворяване на потребителските интереси и очаквания.

Настоящите и дългосрочни проекти на фирмата са изцяло съобразени с потребителското търсене, с мнението на нашите партньори и обатната връзка, която получаваме от крайните потребители.

В резултат от всички проучвания  събрахме и обработихме информация, която потвърди нашата концепция да предложим на пазара ново поколение висококачествени машини и инструменти за професионална употреба. Високо качество, съчетано с достъпни цени.

стелажни решения за мапини и инструемнти премиум ейч ди

Premium Heavy Duty машини и инструменти

За производството на Premium HD  се доверихме на доказани производители, с които имаме дългогодишни партньорски отношения. Познавайки тестовите проби и технологични изпитания на машините и инструментите, сме убедени в качеството, с което излиза всеки продукт от завода-производител.

Търговската марка Premium HD включва най-масово използваните модели ръчни инструменти, електрически, акумулаторни и бензинови машини.

 

 

Асортиментът от ръчни инструменти Premium HD постави началото със серия ролетки, лебедки и ключове - звездогаечни, гаечни и лули. Съвсем скоро гамата ще се разшири с ножици и клещи за арматура, отвертки,  триони и менгемета.

Ръчни инструменти Premium hd, премиум ейч ди, с гаранция за качество и произход. Качествени ръчни инструменти на конкуретни цен

Машините  Premium HD са изработени от висококачествени материали. Всички машини са защитени с 3 години гаранция. Подходящи са за професионална употреба.  Качеството и цената са перфектно балансирани, а това прави машините достъпни и за домашните майстори .

Първите тестови машини Premium HD бяха пуснати на пазара в края на 2016г. под бранд Premium, с  3 години гаранция. Потребителските отзиви за тях са повече от положителни.

Много производствени и фасилити фирми се довериха на новата ни продуктова линия  и останаха приятно изненадани от издръжливостта и продуктивността на новите машини Premium HD .

В началото на 2017г. бе официалната премиера на машини Premium HD на българския пазар.

Стартът бе впечатляващо силен и първите машини се превърнаха в топселъри в сектора:

Мултифункционално стартерно зарядно за акумулатор Premium HD.

Полезен и желан уред за всеки шофьор, особено през зимните месеци. Освен стартерен ток, зарядното устройство може да се ползва като външна батерия.

Позволява едновременно зареждане на 4 мобилни устройства - телефони, таблети, камери, апарати, лаптопи и електронни книги.

стартерно зарядно за акумулатор Premium HD с накрайници за телефони, таблети, камери . Зарядно за gsm
Акумуматорна бормашина винтоверт Premium HD с безчетков мотов и 3 ггодини гаранция. Артикулен номер 37998 и модел 0503CD103

Акумулаторен винтоверт  с безчетков мотор

Mодел CD103 :

18 степенен електронен контрол на затягането

13 мм метален самонатягащ се патронник

Li-ion батерия с 2 Ah и 3 години гаранция

Сила на затягане 50 Nm

Две скорости

Датчик за заряда на батерията

Цената на тази машина е без аналог на българския пазар!

 

Нова серия акумулаторни машини Premium HD с една обща li-ion батерия .

Серия акумулаторни машини с една обща ли-йон батерия Premium HD с 3 години гаранция. Серията включва бормашина, прав трион, ъглошлайф с подарък диск и фенер с въртяща се глава

Тази серия включва  най-масово използваните от всеки майстор машини - бормашина, ъглошлайф, прав трион и фенер. Безспорният акцент в тази серия е, че машините могат да се комплектоват  с  една обща li-ion батерия. Изборът на тези машини е едновременно практичен и икономичен. Това обяснява  и конкуретните цени на машините от серията.

Машините са с гаранция от 3 години. Осигурен е  следгаранционен сервиз в 20 града в България.

 

Скоро  гамата машини Premium HD ще се разшири с нови модели за секторите строителство, дървообработване и градина.

Очкавайте нови модели прободен трион, постолет за горещ въздух, прахосмукачка за сухо и мокро почистване.

 

В градинския сектор също ще има приятни изненади!

Очкавайте скоро новата акумулаторна пръскачка с 8Ah 12V  батерия и бензинова косачка  с 1200W безчетков мотор Premium HD.

Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам