Home  »  Брандове  »  Permium HD
Permium HD

ИНСТРУМЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

25 години водеща цел в търговската политика на Валерий СиМ Груп е удовлетворяване на потребителските интереси и очаквания.

Настоящите и дългосрочни проекти на фирмата са изцяло съобразени с потребителското търсене, с мнението на нашите партньори и обратната връзка, която получаваме от крайните потребители. В резултат от всички проучвания събрахме и обработихме информация, която потвърди нашата концепция да предложим на пазара ново поколение висококачествени машини и инструменти за професионална употреба. Високо качество, съчетано с достъпни цени!

За производството на Premium HD се доверихме на доказани производители, с които имаме дългогодишни партньорски отношения. Познавайки тестовите проби и технологични изпитания на машините и инструментите, сме убедени в качеството, с което излиза всеки продукт от завода-производител.


 

Търговската марка Premium HD включва най-масово използваните модели ръчни инструменти, електрически, акумулаторни и бензинови машини.

Асортиментът от ръчни инструменти Premium HD постави началото със серия ролетки, лебедки и ключове - звездогаечни, гаечни и лули, а от съвсем скоро гамата се разшири с ножици и клещи за арматура, отвертки, триони и менгемета.

 Машините  Premium HD са изработени от висококачествени материали. Всички машини са защитени с 3 години гаранция. Подходящи са за професионална употреба. Качеството и цената са перфектно балансирани, а това прави машините достъпни и за домашните майстори.

Първите тестови машини Premium HD бяха пуснати на пазара в края на 2016г. под бранд Premium, с 3 години гаранция. Потребителските отзиви за тях са повече от положителни.

Много производствени и фасилити фирми се довериха на новата ни продуктова линия и останаха приятно изненадани от издръжливостта и продуктивността на новите машини Premium HD. В началото на 2017г. бе официалната премиера на машини Premium HD на българския пазар.Портфолиото на супер бранд Premium продължава да се допълва с нови артикули в сектор "Крепежни елементи". Голямо разнообразие от модели и размери винтове за дърво, сухо строителство, дограма, покривни конструкции, анкери за бетон и други свързващи елементи изработени от висококачествени материали в съответствие с Европейските стандарти.


 

В сектор градина и градински аксесоари също има приятни изненади! Продуктовата гама предлага газови уреди за бита, голям избор от режещи инструменти - лозаро-овощарски ножици, ножици за клони, клещи за връзване на лозя, ножици за ашладисване, триони, градински машини и инвентар - акумулаторни пръскачки, поливни маркучи и пистолети, накрайници, конектори, адаптори и различни видове предпазни мрежи за насаждения.
Продуктите с марка Premium са предназначени, както за професионална употреба, така и за сектор "Направи си сам". Освен високото качество, широк спектър на приложимост и отлично балансирана цена на продуктите Валерий СиМ Груп предлага и голямо разнообразие от резервни части.

Отговорността към клиентите, грижата за безопасността и удобството при работа с машини и инструменти Premium е от първостепенна важност. Ето защо продуктите на компанията са проектирани и произведени по най-високите стандарти за качество с оглед гарантирането на оптимална лична безопасност и комфорт при работа.

Търговският цикъл се затваря с предлагане на рекламни стелажи PREMIUM и надеждно следпродажбено обслужване във фирмените сервизи и в оторизирани сервизи в цялата страна.

Продуктов стелаж с машини , инструменти и консумативи  премиум. градинска техниак и аксесоари премиум. крепеж и обков премиум. хоби инструменти и хоби машини за всеки домашен майстор

ПОСЕТЕТЕ ОФИЦИАЛНАТА УЕБ СТРАНИЦА НА БРАНД PREMIUM


 

 

Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам