Home  »  Брандове  »  YAPARLAR
YAPARLAR

В продължение на близо 50 години Yaparlar е водещ производител в Турция на колички, лопати и гребла за строителния и земеделския сектор.


Възползвайки се ефективно от напредъка в технологиите, Yaparlar развива своя асортимент като усъвършенства дизайна и технологичния цикъл на производство.

Разработването и производството на нови модели колички, лопати и гребла е обвързано с големи инвестиции в ново техническо  оборудване, внедряване на съвременни технологии и методи на работа. Yaparlar е надежден търговски партньор, предлагащ отлично съотношение между  високо качество и цена.


Количките DEMONTABLE и COMPACT се налагат на вътрешния и международните пазари с модерния си дизайн, високо качество и достъпна цена.

Yaparlar произвежда лопати от закалена стомана, леки стоманени и алуминиеви лопати за различни приложения.


Греблата се произвеждат от 5 мм закалена стомана или 4 мм лека стомана.


Лопатите и греблата могат да бъдат с електростатично прахово покритие или с промишлена суха боя.

Yaparlar произвежда ергономични дървени дръжки за собственото си производство на лопати и гребла.


С над 50% пазарен дял, Yaparlar е водещ производител на лопати в Турция.  С голям успех компанията изнася лопати за страни в Европа, Близкия Изток и Африка.

Yaparlar е знак за качество на широка гама  колички, лопати, гребла и дървени дръжки. Характерна особеност в производството на Yaparlar е продуктите да са съобразени с предпочитанията и изискванията на потребителите от различните страни и региони, в които компанията предлага своите артикули. 

ПРОДУКТИ С МАРКА YAPARLAR МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам