Новини

Онлайн заявка за клиенти на едро на Валерий СиМ Груп АД

15 Юни 2018

 

Благодарение на нашия електронен магазин имаме удоволствието да Ви предложим възможността да правите Вашите заявки директно през онлайн достъпа за търговци на цени, отговарящи на договорената търговска отстъпка.

За да улесним Вашия избор, всеки продукт в онлайн магазина е придружен с каталожен, артикулен номер и баркод, по който можете да търсите желаните продукти, както и допълнително описание, съдържащо характеристики и сфера на приложение на продуктите.

Онлайн заявката няма да промени договорените условия касаещи статута Ви на партньор на Валерий Си М Груп АД (графика и срокове за доставка, начините на плащане, комуникация с персонален търговец).

Ако не намерите търсен от Вас продукт или имате въпрос, свързан с асортимент, наличности, доставки и други, обслужващият Ви  търговец ще отговори на всички Ваши запитвания.

От възможността за онлайн заявка, могат да се възползват всички регистрирани клиенти на Валерий СиМ Груп АД. За целта моля, свържете се с обслужващия Ви търговец и потвърдете желанието си да се възползвате от услугата онлайн заявка. След което ще получите Вашите персонални данни за достъп.

ПРЕДИМСТВА:

  • Използвайки формата за онлайн заявка, Вие ще спестите време;
  • В електронния ни магазин ще намерите богато многообразие от продукти;
  • Магазинът е достъпен 24 часа в денонощието, от всяка точка на страната;
  • Получавате безплатна доставка;
  • От услугата онлайн заявка могат да се възползват всички наши клиенти
  • Болучавате БОНУС! /попитайте обслужващия Ви търговец за своя бонус/

 

За да разберете как да направите заявка онлайн, моля пуснете видеото!


 

 

Как да станете наш клиент на едро може да прочетете ТУК


Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам