Новини

Продукти Akfix с нов сайт!

21 Януари 2019

Започвайки дейността си в областта на химическите продукти през 2001 г. AKFIX се фокусира върху разработването на екологични, важни химически продукти и технологии за създаване на постоянни решения за нуждите на клиентите.

AKFIX предоставя на своите клиенти широка продуктова гама от:

  • Полиуретанови аерозолни пяни
  • Уплътнители
  • Лепила за хартия
  • Технически и индустриални лепила
  • Технически аерозолни продукти
  • Покрития и Хидроизолационни продукти

Благодарение на своето профилирано ноу-хау и познания, Akfix се превръща в идеален МАЙСТОР НА РЕШЕНИЯТА, който е истински професионален и международен играч на пазара на полиуретанова пяна и уплътнители, разработка и поддръжка.

AKFIX СЪЗДАВА ТРАЙНИ РЕШЕНИЯ за поддръжка и извършване на професионално строителство на строителни фирми във всички техни операции.

Akfix е регистрирана търговска марка на Akkim Yapı Kimyasalları A.Ş., най-големият производител на аерозолни пяни и силиконови уплътнители в Турция.

Валерий СиМ Груп АД е един от лидерите на българския пазар в търговията със строителна химия. Повече от 15 години Валерий СиМ Груп АД притежава изключителните права над търговската марка AKFIX за България.

Днес може да откриете всичко свързано с марката и предлаганите артикули на НОВИЯ НИ САЙТ http://www.akfix.bg/


Свалете и новото мобилно приложение Akfix от

 

Останете напълно информирани, като харесате страницата ни във Facebook - https://www.facebook.com/akfixbg/?ref=bookmarks, където публикуваме информация относно промоции, нови артикули, видеа, полезни съвети и мн. други.


Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам