Новини

Игра с награди за 8-ми март!

8 Март 2019

8 март е международен празник честван в продължение на много години. Той е признание за икономическите, политическите и обществените постижения на жените!

Днес решихме да зарадваме своята нежна аудитория с една забавна facebook игра. Условията са лесни:


- Харесайте нашата facebook страница;
- Харесайте публикацията;
- Споделете тази публикация на стената си;


Краен срок на играта 10.03.19г. Победителите ще изберем на случаен принцип и ще обявим на 14.03.19г. на страницата ни във facebook.

НАГРАДИ:

- 1 ваучер на стойност 20 лв.

- 2 ваучера на стойност 10 лв.

Ваучерите ще изпратим на обявените победители по имейл, като всеки ваучер е с уникален код за поръчка, който можете да впишете в забележка при поръчка направена онлайн в нашия уеб магазин или при бърза поръчка на телефон 0876 898 418!

* Ваучерите за пазаруване важат за поръчка на артикули по избор на клиента от www.shop.valerii.com, на стойност от 10 или 20 лв. с ДДС! Ваучерите не важат за артикули в промоция или аутлет! При закупуване на артикули с тези ваучери, моля да предоставите кода за валидизиране изписан на тях! Може да пазарувате артикули на по-висока стойност от сумата на ваучерите, като доплатите разликата от общата сума на поръчката! Доставката на артикулите закупени с този ваучер е за сметка на клиента. Този ваучер е валиден до 08.04.2019г. Валерий СиМ Груп АД не изплаща сумата от ваучера и не възстановява разликата при покупка за по-ниска стойност! Ваучерите ще бъдат поименни и без възможност за предоставяне на други лица.

Разгледайте богатият избор от продукти в раздели "Стоки за бита", "Всичко за градината", "Газови уреди" и много други.


Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам