Новини

Настъпи пролетта, а заедно с нея и ежегодните грижи на градинаря.

27 Март 2019

Слънцето все още не е достатъчно силно за да затопли земята, а времето е променливо и често температурите падат под нулата, но това съвсем не означава, че не можете да засадите вашите растения!


Валерий СиМ Груп предлага висококачествени тунелни оранжерии, които представляват леки конструкции от пръчки за лехи с покритие от геотекстил - специален водопропусклив материал с висока якост и метални пръчки, които са изключително подходящи за ранни пролетни култури като цвекло, броколи, зеле, моркови, карфиол, маруля, лук, пащърнак, грах, спанак и ягоди.


 

Оранжерия тунелна 3,0*0,45*0,45м

  • Приложение: За защита на културите от студове. Действа като бариера срещу вредителите.
  • Материал на покривалото:геотекстил
  • Метални пръчки - 7 бр.


Цена: 16.51 лв. с ДДС

Оранжериите са подходящи както за малки, така и за големи на площ дворни места.

Отглеждането на плодове и зеленчуци в оранжерия има няколко предимства пред отглеждането на открито:

-          Удължава се периода на беритба и консумация

-          В оранжерията климата е контролиран - тя предпазва от проливни дъждове, градушки, горещо слънце или силен вятър

-          Оранжерията също така служи като бариера срещу вредителите. Пролетта е време, когато различните видове насекоми и бактерии се събуждат от зимната си хибернация.


Оранжериите могат да бъдат от лека до масивна, в зависимост от размера. Колкото е по-голяма оранжерията, толкова по-стабилна е и конструкцията.

За покритие на оранжерията се използва найлон, фолио или стъкло. Изборът на покритие също е обвързан с размерите и конструкцията. Не е възможно да се използва стъкло за покритие на лека конструкция, която в повечето случаи е предвидена за ползване един или два сезона.

Вижте нашето предложение за по-голяма оранжерия:

 

 


Оранжерия тунелна 3.0*2.0*2.0м комплект
  • Метална конструкция с диаметър 19*0,5 см. Зелено полиетиленово покривало с UV защита. Врата с цип и връзки.
  • Компоненти: 4 бр. колчета, 4 бр. въжета.


Цена: 160.12 лв. с ДДС

 

 

 

 

 

 

 

Мрежи, покривала, найлони и консумативи може да закупите от нашия онлайн магазин или в търговски обекти Профел!Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам