Новини

Нови градински маркучи с бранд Herly за биоземеделие.

29 Март 2019

Представяме ви новите градински маркучи с бранд HERLYсъздадени специално в помощ на земеделците и градинарите занимаващи се с производството на органични и екологично чисти плодове и зеленчуци.

Марката HERLY е добре позната на българския потребител. Продукти HERLY отговарят на широк кръг клиентски потребности, свързани с набавяне на качествени инструменти както за личния двор и градина, така и за малки овощни градини. Над 2000 продукта с бранд HERLY са трайно наложени на пазара. Гамата вклюва поливни маркучи, свързващи елементи (конектори,адаптори и съединители), поливници, лозарски и овощарски ножици, различни видове пръскачки и пулверизатори, градински мини гребла, мотички и лопатки, кирки, лопати и др.

 

Днес представяме на вашето внимание три нови модела маркуча:

42232 - 1301BIOHG1/2 – Градински маркуч  1/2" 20м BG HERLY BIOGLORY

42233 - 1301BIOHG3/4 - Градински маркуч  3/4" 20м BG HERLY BIOGLORY

42234 - 1301BIOHG1 - Градински маркуч   1" 20м BG HERLY BIOGLORY

Те са изработени от пластифициран поливинилхлорид (PVC) и притежават защита срещу вредните ултравиолетови лъчи и против стареене. Издържат на максимално налягане от 7 бара при работна температура от -10 до +60 градуса. Твърдостта им по скалата на SHORE e 75-77.

Маркучите не съдържат опасните за здравето хромиеви йони, олово, живак и кадмий както и полиброминат бифенил и плиброминатдифенилни етери.

Градинските маркучи на марката HERLY са специално произведени за Валерий СМ Груп при спазени всичи изисквания на ЕС!

Новите продукти може да закупите онлайн на www.shop.valerii.com или в партньорската мрежа и магазини Профел!

 

Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам