Новини

Идеална защита в дъжовните дни!

5 Юни 2019

Тази година началото на лятото се оказа по-дъждовно от очакваното. Над територията на цялата страна се наблюдават обилни валежи, често и порои. Когато е сред природата е добре човек да бъде подготвен за всякакви метеорологични условия. В тази връзка Валерий СиМ груп има удоволствието да ви представи своя асортимент от висококачествени дъждобрани:

Дъждобраните EAGLE и RANGER са на марката  DECOREX - собствена търговска марка на Валерий С&М Груп АД. Широката гама на асортимента, качеството на предлаганите продукти и отличният баланс качество - цена на марката DECOREX отговарят на потребителските изисквания, правят я бързо разпознаваема и я налагат успешно на българския пазар вече15 години.

Други видове дъждобрани, които можете да намерите в магазините Профел или да поръчате онлайн от уебсайта на Валерий СиМ груп са моделите CETUS, PONY и полиетиленовият дъждобран NEW.

Всички видове дъждобрани, предлагани от Валерий СиМ Груп можете да поръчате онлайн, като ще ви бъдат доставени с куриер до адрес или до посочен от Вас офис на куриера.

Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам