Новини

НОВИ дълбочинни помпи!

24 Юли 2019

В разгара на жаркото лято много от нас търсят спасение в прохладата на вилите или селските имоти, далеч от асфалта, горещината и прахта на големия град. За съжаление в малките населени места и вилните зони често стои проблемът с водоснабдяването - липсва изградена канализация или водоподаването е слабо и несигурно. На много места се налага домакинствата да търсят начин за добив на вода от кладенци, потоци или чешми.

 

В тази връзка Валерий СиМ груп предлага две модела дълбочинни помпи, отличаващи се с високо качество и на атрактивна цена.

 

ДЪЛБОЧИННА ПОМПА ЗА СРЕДНО ДЪЛБОКИ СОНДАЖИ се препоръчва за всякакъв вид домакинства и може да се използва за снабдяване с чиста вода на къщи, вили, хижи, както и за напояване на малки градини, площи с насаждения или напоителни системи.

Конструкцията на помпата и мощният двигател позволяват да се черпи вода от извори и кладенци от максимална дълбочина от 25 м с дебит до 3.6 куб.м./час, достатъчно за захранване на селски къщи, ферми, вили и др.

 

ДЪЛБОЧИННА ПОМПА ЗА СРЕДНО ДЪЛБОКИ СОНДАЖИ

Арт. Номер: 42429

Мощност на двигателя: 550W

Дебит: 3.6 куб.м./час

Едностепенна

Работна дълбочина: 25м

Дължина на кабела: 15м.

Цена: 201.41 лв. с ДДС

 

 


 

ДЪЛБОЧИННАТА ПОМПА ЗА СОНДАЖИ може да се използва за доставка на чиста вода за домакинството или други потребности, като например напоителни съоръжения. Водата може да се изпомпва от чешми или кладенци от дълбочина до 100 метра.

Двигателят на помпата е 750W със 100% медна намотка, а конструкцията на помпата е тип винт.

 

 

ДЪЛБОЧИННА ПОМПА ЗА ДЪЛБОКИ СОНДАЖИ

Арт. номер: 42426

Мощност на двигателя: 750W

Дебит 1.8куб.м/час

Работна дълбочина: 100м

Дължина на кабела: 15м

Медните намотки на двигателя гарантират високо качество и ефективност на продукта

Цена: 267.60 лв. с ДДС

 

Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам