Home  »  Партньори  »  AKKIM
AKKIM

Akkim е турска компания, основана през 2001г. Тя е съсредоточена в производството на екологични химични продукти и технологии с цел да създаде постоянни решения за потребителските нужди.

За да отговори на различните нужди на потребителите, Akkim предлага на своите клиенти широка гама от продукти Akfix:

Със своето ноу-хау и технологично познание, Аkkim е един от основните участници на международния пазар в производството и доставката на полиуретанови пяни и уплътнители.Продукцията на Akkim е предназначена както за професионални строителни компании във всичките им дейности, така и за употреба в домашни условия.

Всички продукти на Akkim се произвеждат във високотехнологични съоръжения,  разположени на площ от 25 000 m², което позволява производство с голям капацитет в съответствие със система за качество ISO 9001. Местните и международни компании избират Akkim поради надеждността на продуктите. Непръснатата промяна и модернизация на технологичните средства използвани в производството дават резултати на световно ниво.

Akkim, чрез високата си производителност и детайлно познаване на пазара, си сътрудничи с много международни компании.

Akkim постоянно се стреми да подобри качеството на своята продукция. Притежава следните сертификати:

  • ISO 9001 сертификат за качество;
  • TSE сертификат (Турски индустриален институт);
  • Сертификат за качество за Русия;
  • Сертификат за качество за Украйна.

Akkim, който е един от водещите производители в Турция и региона, изнася стока в повече от 55 страни по целия свят, като разширява своята дейност с всеки изминал ден.

Повече информация за компанията може да намерите на: www.akkim.net

AKKIM

Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам