Презентации

Защо да изберете инструменти Ceta Form?

 

През последните 40 години, Ceta Form се утвърждава като специализиран дизайнер и производител на ръчни инструменти.

Фабриките на Ceta Form са разположени в Истанбул, Турция. В  тях е внедрено  високо технологично оборудване за производство на  ръчни инструменти и  шкафове за съхранение  на професионални инструменти от  различни сфери на дейност.

Професионалните продукти на  Ceta Form се разпространяват изключително успешно в 45 държави в света.  Ceta Form  ръководи и собствено търговско представителство във Великобритания .

Богата продуктова гама

Продуктовата гама на Ceta Form обхваща 3 500 продукта, разделени  в 15 продуктови категории.

Благодарение на разнообразието в асортимента на Ceta Form, търговците на ръчни инструменти  намаляват  разходите си на оперативна дейност, тъй като се снабдяват с всичко необходимо от един доставчик.

Цетаформ професионални ръчни инструменти и оборудване за авто сервизи, международна компания с представителство в България, официален представител за България Валерий СиМ Груп АД
Стелажни решения, продуктови дисплей, ефективни мърчандайзинг решения от Цетаформ за излагане на продукти cetaform

 

 

Ceta Form е иноватор

Ceta Form се развива непрекъснато, за да предлага нови продукти с по-добри характеристики.  Целта е  да се добавят  още ползи към продуктите за крайния потребител.

Дизайн и опаковки

Ceta Form е лидер в сферата на продуктовия дизайн.  Продуктите Ceta Form са перфектна комбинация от функционалност, естетика и ергономичност. Веднъж използвал продукт Ceta form, всеки клиент  остава верен на марката за цял живот.

Опаковките на Ceta Form са в унисон с продуктите - ясни, изчистени и убедителни.

Качество на продуктите

Ceta Form е сертифициран производител по ISO 9001. В производството на инструменти и оборудване Ceta Form се влагат  най-качествените  материали. Производствената база е оборудвана с високо технологични машини на световно ниво.

 

 

 

В Ceta Form работи високо квалифициран персонал, който следи за контрола и качеството както на производствения процес, така и на крайните продукти.

Доказателство за високите стандарти на качество е размерът на брака - едва 0,5%.

 

Логистика

Почти всеки  продукт от номенклатурата на Ceta Form е наличен на склад. Това позволява бърза доставка и висок процент на изпълнение.

Програми за обучение и повишаване на квалификацията

В Ceta Form вярват, че програмите за обучение и повишаване на квалификацията са ключът към успешното предлагане на продуктите им. Обученията се провеждат в реалните  производствени условия  на Ceta Form или на място при клиентите  на компанията.

Мърчандайзинг решения

Ceta Form предлагат стелажни системи за най-подходящо излагане на продуктите във всеки търговски обект.  Със своите мърчандайзинг предложения, Ceta Form улеснява максимално клиента при избора и покупката на желания от него продукт.

 

Cetaform контролира качеството на вложените материали за производство на инструменти и следи за качеството на крайните продукти, преди да бъдат пуснати на пазара
Представители на Цетаформ за България контакти, обучени специалисти, разнообразие от продукти и консултация за правилен избор на професионален продукт

 

Отдел за обслужване на клиенти

Ceta Form разполага с обучени специалисти във всяка държава, в която предлага продуктите си. Това гаранира 100 % удовлетвореност на клиентите, използващи продукти  Ceta Form, защото всеки от тях знае, че има на кого да разчита за професионален съвет или препоръка.

 

За Валерий СиМ Груп АД е чест да бъде част от голямото семейство на Ceta Form. Професионализмът и качеството на този утвърден бранд , ни дава самочувствието, че предлагаме едни от най-качествените инструменти на пазара.

 

Екипът на Валерий СиМ Груп АД е на разположение по всички въпроси, свързани с професионалните инструменти и оборудване Ceta Form.

 

Разгледайте всички продукти Ceta Form.

Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам