Актуално

Започнете пролетното почистване!

Когато времето започне да се затопля, това е знак за отваряне на прозорците и може би по-малко вълнуващото, за тяхното почистване.

Да, отново е това време на годината!

Въпреки че някои задължения могат да изглеждат трудни, добра идея е да се справим с тях рано през пролетта, за да се отпуснете и да се насладите на летните месеци. Почистването на прозорци е задача, която може да изглежда скучна, но всъщност ви дава възможност да проверите прозоречните рамки, тъй като студеното зимно време може да доведе до разрушаване на гумените уплътненията, а това от своя страна да позволи на мръсотия, отломки и насекоми да влизат вътре. Течове и пукнатини около прозорците и вратите могат да причинят влошаване на дървесината. Кондензацията между стъклата в стъклопакетите трябва да бъде регистрирана веднага, за да не се налага подмяна на прозорците.

Вече не са ви необходими чисти, сухи кърпи и спрей за почистване на прозореца. Ако искате да се справите с досадното и трудоемко почистване на прозорците, ние ви предлагаме Акумулаторна стъклочистачка Premium!


Стъклочистачка Premium е вашият професионален помощник. Със своята 12W и всмукателна мощност от 1.3-1.5 КРА почиствате бързо, лесно и с отличен резултат прозорци, кухня, баня или витрини на магазини. Продукта притежава 3.6 V, 1300 Ma LI-ION батерия с време за зареждане от 3-3.5 часа, което ви осигурява 20 минути работа с пълен заряд.

Само до 30 април 2019 получавате 50% Великденска отстъпка от редовната цена на продукта + ПОДАРЪК Пулверизатор с четка за премахване на мръсотията.

Артикула може да закупите от нашия онлайн магазин!

Цена: 30,96 лв. с ДДС


Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам