Полезни съвети

Съвети за домашния майстор

В днешно време  на пазара има голямо разнообразие от електро инструменти.  Предлагат се различни марки и модели , с повече или по-малко функции. Това определя и широкия ценови диапазон, в който можете да подберете и закупите машина.

Преди да се спрете на определен модел, отговорете си на няколко въпроса:

1.  За какво и колко често ще използвате машината?

2.  Какъв бюждет може да си позволите?

3. Важна ли е марката за Вас или е достатъчно машината да бъде качествена?

Отговаряйки на тези въпроси, ще може лесно да се ориентирате за функциите и  качеството на машината, която Ви е необходима.

 

Професионалните машини са висококачествени, но и много скъпи.

Те са проектирани да работят често и с голяма продължителност.

Тези машини са подходящи за професионални майстори, които всекидневно използват професионална техника в работата.

Тези майстори могат да си позволят високата цена, защото благодарение на машините имат възвръщаемост на инвестицията.Хоби сериите машини са по-нисък клас, но с добро качество и на достъпни цени. Хоби инструментите са перфектното решение за всеки домашен майстор.

Предлагането на  хоби машини е голямо, защото потребността от тях е най-разпространена.

Всеки домашен майстор желае своя работилница с инструменти. Инструменти,  с които успешно да ремонтира или да създава нови елементи за домашния уют.

Хоби инструментите са създадени за  хоби употреба, което не изключва възможността за ползването им в професионална среда.

Електро инструментите за домашна употреба са по-достъпни от професионалните, защото са проектирани за по-леки условия на работа у дома.

 

Съветваме Ви, когато избирате машина, освен функциите, марката и цената, да обърнете внимание на гаранционния срок и опциите за сервизно обслужване.

 

Професионална или хоби машина, това винаги е чудесна идея за подарък на всеки мъж.


Валерий СиМ Груп АД разбира потребностите на майсторите и вдъхновен от тях, предлага голямо разнообразие от ръчни и електро машини , които могат да удовлетворят и най-взискателния клиент.


Разгледайте разнообразието от професионални и хоби машини в електронният ни магазин.

 

Този сайт използва бисквитки (cockies). Ако желаете, може да научите повече тукПриемам