С гордост обявяваме, че фирма Валерий СиМ ГРУП става генерален спонсор на едно от най-зрелищните автомобилни шоута - Луда надпревара.

Това е мястото, където страстта към автомобилите и умението да управляваш се съчетават във вълнуващо събитие, което не можеш да пропуснеш. За тези от вас, които все още не знаят, Луда надпревара представлява уникално автомобилно зрелище, в което собственоръчно направени автомобили се състезават, като целта е да си последния останал на ход.

Под мотото "Спри агресията по пътищата, стани един от нас", това събитие предлага контролирана среда, в която участниците могат да демонстрират своите умения и да избягват брутални удари чрез майсторско шофиране.

Популярността на Луда надпревара непрекъснато нараства, привличайки все повече хора. За 2024 година, Луда надпревара ще бъде организирана на четири различни места в България. Първото събитие ще се проведе на 18-19 май в Костинброд, последвано от състезанието на 22-23 юни в Перник. Новото място, което ще бъде включено в календара на Луда надпревара, е град Варна, където ще се проведе на 31 август - 1 септември. Събитието ще приключи с последното състезание на 5-6 октомври в София.

Очакваме с нетърпение да се срещнем на Луда надпревара и да споделим заедно вълнението от това невероятно автомобилно събитие. Бъдете част от нас и се насладете на изключителния опит, който Луда надпревара предлага.

<<ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ НА ИГРАТА>>

<<ПРИЛОЖЕНИЕ 1>>