Голямото разнообразие от градински инструменти по магазините често може да бъде объркващо.

Различните инструменти се предлагат с най-различни модификации и размери. Това, за което трябва да се внимава при избора на качествени инструменти са няколко фактора:

- Тегло

- Материал на изработка

- Ергономичност на дръжката

- Дали е за хоби или професионална употреба

- Предназначени за малка или голяма обработваема площ

Инструментите с фибърна дръжка HERLY покриват изискванията на повечето хора, защото са мултифункционални. Те имат редица предимства пред традиционните средства, които обикновено се използват в градината.

Как да изберем правилните градински инструменти с фибърна дръжка

В градинарството, изборът на правилните инструменти може да окаже значителна разлика в резултатите, които постигате. Независимо дали се занимавате основно със земеделие или работата в градината ви е хоби, средствата за обработка са един от най-важните елементи. Един от ключовите фактори, които трябва да вземем предвид при закупуването на тези градинарски помощници, е материалът, от който са изработени.

В последно време все по-голямо внимание се обръща на инструментите с фибърна дръжка, които предлагат редица предимства пред традиционните алтернативи.

- Едно от основните предимства на градинските инструменти с фибърна дръжка е тяхната изключителна лекота. Това е и главната причина поради която повечето хора се насочват към тях. Този материал е известен със своята издръжливост и устойчивост, като в същото време е изненадващо лек. Това прави работата в градината и двора по-лесна и по-удобна, особено когато използвате инструментите за продължителни периоди от време.

- Фибърните дръжки са изключително удобни за работа. Техният дизайн и текстура на материала осигуряват добро захващане и контрол върху инструмента, което намалява умората и риска от наранявания по време на работа.

- Не на последно място, инструментите с фибърна дръжка са издръжливи и устойчиви на различни атмосферни условия. Това ги прави идеални за употреба на открито, където са изложени на влага и други неблагоприятни метеорологични фактори. Използвайки този тип инструменти вие можете да сте спокойни, че те ще ви служат дълги години. Спирайки се на градинските инструменти с фибърна дръжка вие си гарантирате една отлична инвестиция. Техните предимства включват лекота, удобство и издръжливост, които значително подобряват работния процес и крайните резултати.

Какви видове градински инструменти с фибърна дръжка са ви необходими

Професионални инструменти Herly се характеризират с висока устойчивост на натоварване при работа. Изработени от изключително висококачествени материали, тези градински инструменти ви гарантират качествена работа, независимо от условията и терена.

- Вила с дръжка от фибростъкло, 109 см дължина и пластмасова ръкохватка за по-удобен и здрав захват, ширина на работната част 30 см - отличен помощник за събиране на сено, вадене на картофи, лук и други кореноплодни зеленчуци;

- Крива лопата за пясък с дръжка от фибростъкло с дължина 105 см, ширина 40 см и височина 30 см. Професионалната лопата се характеризира с висока устойчивост на натоварване. Изработена от изключително висококачествени материали, този инструмент ви гарантира качествена работа, независимо от условията и терена.

- Права лопата с дръжка от фибростъкло, 115 см дължина и пластмасова ръкохватка за по-удобен и здрав захват, с размери на работната част 22х30 см;

- Крива лопата за пясък с дръжка от фибростъкло, 150 см дължина и ширина на работната част 40х30 см;

- Права лопата с дръжка от фибростъкло, 150 см дължина и ширина на работната част 30х22 см; Това са най-необходимите за всеки градинар инструменти, които могат да се справят с множество задачи отново и отново.

Специално проектирани и изработени от висококачествени материали, градинските инструменти с фибърна дръжка са едни от най-издръжливите на пазара. В същото време предлагат редица предимства пред традиционните средства за обработка на градинските площи.